Jäktigt | DenEmmaP

DenEmmaP

Annons

Jäktigt

Alltså ibland skulle jag verkligen vilja klona mig. Gissar att jag inte är ensam om det.

Idag väcktes alla barnen. Skjutsade mer Troy till skolan, sen hem och hämta Leija och hennes kompis Mollie och skjutsa dem till en av gymnasiefriskolorna här i stan för studiebesök. Sen åka vidare till föris med Stella och sen hem med Mini ek stund.

Sen åkte vi och hämtade Leija igen då hon hade tid på vc. Sen ner på stan igen och släppa av henne och nu är vi hemma igen. Mini sover en stund och jag dricker kaffe. Om lite mindre än en timme ska Troy hämtas och han ska ha med en kompis från skolan. Sen hämta Stella på föris innan vi åker hem igen. Hon hade dessutom kissat på sig ute idag så hennes fleecekläder och skalkläder måste tvättas idag. Suck!

Får ta fram overallen åt henne så hon kan åka hem i den.

Förresten, hur gör ni andra med ytterkläder nu? Jag är inte såå sugen att skicka dit henne i overallen från Didriksson nu. Ingen snö=slits ju jättemycket. Eller?

Hon borde väl kunna köra fleece och skalkläder ett tag till va?

Och ni!

Om ni vill får ni hemskt gärna slänga in en röst på mig i årets babyinsta❤️❤️❤️

Klicka på bilden för att komma till omröstningen. Jag är nr 105🙌🏻

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Kör täckjacka och överdragsbyxor. Vi brukar ha två täckjackor, en ”ren” och en som smutsas ner på förskola.

  2. Alexandra

    Nej inte nya vinterkläder innan snön är här. Som sagt, det går ju sönder dirr när de ramlar/glider/leker på asfalt och grus. Är ju inte särskilt kallt heller så tror absolut skal och fleece funkar 🙂 Mitt svettiga barn kör fortfarande på t-shirt och skaljacka, den frusna varianten har gått in på vintermössa och handskar 😀

  3. emma

    nu har vi inte så kallt utan kör med skalkläder bara. när det blir kallare så blir det fodrat regnställ. overall kör vi bara vid snö. annars lager på lager vid minus grader

Annons
stats