Torsdag | DenEmmaP

DenEmmaP

Annons

Torsdag

Ja, om ni inte redan hade koll på det så är det torsdag idag. En jäkla regnig sådan. Iaf här i Sundsvall. Tur det ändå inte står som spön i backen. Jag ska ju lämna två ungar på skola/föris på morgonen. Och vi går ju.

Troys skola ligger rätt nära. Men han har ju efter lovet bytt skola. Inte bara han utan alla i hans skola har fått flytta på sig pga att skolan ska renoveras. Gillar nya skolan bättre. Det blir dock längre till föris. Gör inte mig nått på morgonen då vi inte har nån brådska alls. Troy börjar ju 8:15 och Stella 09:00. Så vi kan utforska saker på vägen och har det rätt mysigt. Idag spanade vi efter maskar som låg på vägen.

Det som skulle bli himla stressigt var hämtning. Troy slutar 13:40 och Stella 14:00.

Finns inte en chans att jag hinner gå från Troys skola till Stellas föris på 20 minuter. På den tiden ska ju Troy också hinna klä på sig.

Men jag pratade med Stellas förskolefröknar och de sa att det var lugnt. Pheeew! Har varit nervös inför den stressen det varje dag skulle bli.

Idag blir dock första dagen jag ska hämta henne. Både i tisdags och igår så hämtade sambon. Skönt att slippa gå ibland. Blir ju över 6000steg varje morgon och sen samma vid hämtning.

Det blir några steg.

Nu ska jag ta och ringa ögonkliniken på sjukhuset och fråga lite hur se tänkt med Troys remiss som de fick i slutet på maj. Beräknad kötid innan vi får komma… 2 månader. Inte hört ett ljud och det är ju nu november.

Wish me god luck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats