Ensamtid | DenEmmaP

DenEmmaP

Annons

Ensamtid

Igår tog min sambo med sig småttingarna upp till sin mamma i Övik.

Jag stannar hemma och ska unna mig lite egentid, ensamtid. Kommer faktiskt inte ihåg när det hände sist? Inget sen Mini kom iaf.

Så igår var ju ändå tonårsdottern hemma. Mutade henne med chips och dipp för att mysa med mig. Ja kanske inte egentid på riktigt men det är ju mysigt med lite tid bara med henne också. Blir ju inte så ofta så småttingarna tar sin tid❤️

Så vi myste på och tittade på Maria Wern.

Så idag då. Hade tänkt mig en låååååång sovmorgon. Vad tror ni händer? Strax innan 8 slog jag upp mina blå och kunde inte somna om. Jävla skit.

Har nu iaf ätit frukost i lugn och ro medan jag tittade på gårdagens avsnitt av Familjen annorlunda. Alltså Pim, älskar henne. Och Ivan. Gullisarna.

Vad bjuder resten av dagen på då? Jag ska fixa några créme brûllé tills imorgon. Tänkte fixa igår men gJorde inte pga orkade inte. Jag ska åka till Birsta och köpa snus till min älskade sambon så han har det där äcklet när han kommer hem. Hoppas det är tanten som jobbar. Finns en kille där också med de äckligaste tänderna jag någonsin sett. Typ piratäckligt men vet inte om det stoppar. Jag tror inte han bara snusar. Jag tror han äter snus, snusar snus och säkert gör smoothies på snus. Så jäkla äckligt 🤢

Sen vet jag inte vad jag ska göra. Proppa lite inför inmorgon då jag har några tjejer som kommer hit och äter och umgås. Kanske ska åka en sväng till skogen? Sen om det finns nån svamp. Måste kolla hur stora trattisarna blivit.

Sen blir det iaf ett bad ikväll igen med ett glas vin och nått sommarprat. Har ni lyssnat på sommarpratarna? Vilken tyckte ni var bäst?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats